Psykologisk Klinik Sibirien - individuel psykoterapi, krisebehandling, få hjælp til at håndtere stress

Find mere information om terapeutisk arbejde og erfaringer med heste og mennesker i vores bog: Natur, heste og rideterapi - Følg hjertets vej med hest.

Igennem en årrække, har jeg sammen med Marie-Louise Demant haft en kursusrække, hvor vi underviste i terapeutisk arbejde sammen med den islandske hest. Vi udviklede via vores egen praksis som psykolog og pædagog et koncept, hvor vi benyttede os af hestens og naturens helende egenskaber. Det blev til Skolen for Rideterapi hvor vi hjælper forskellige faggrupper med at integrere vores koncept i deres praksis og således bliver certificerede rideterapeuter.


Vi har skrevet en bog, hvor vi redegøre for dette koncept med fortællinger om klientarbejdet, uddannelsen samt hestens og naturens betydning for menneskets trivsel.

Se vores bog om islandske hestes terapeutiske indflydelse på menneskers indre ro og velvære

Bogens idégrundlag er at hesten er en fremragende helbreder

Se vores bog om islandske hestes terapeutiske indflydelse på menneskers indre ro og velvære

Vores grundholdning er holistisk. Vi er

helt afhængige af den omgivende natur. Vores balance og trivsel afhænger af at denne natur trives. Hesten er en fremragende vejviser i naturens tjeneste. Den har helbredende evner og den deler gerne ud af dem.


I kontakten med hesten kan mennesket finde sine autentiske værdier som intuition, empati og kærlighed.


Bogen hjælper os i denne proces ved at pege på ting som man skal lære og være opmærksom på. En del af bogens afsnit beskriver konkrete øvelser, der kan udføres mellem hest og menneske - altid ude i naturen. Det skaber et rum hvori der med tålmodighed og øvelse findes inderlige menneskelige egenskaber som hengivenhed, ro og fordybelse.

Bogens målgrupper er Terapeuter, behandler og mennesker

Bogen henvender sig bl.a. til


Terapeuter og behandler og mennesker, der ønsker at forbedre deres livskvalitet og bevare mental og psykisk balance i en fortravlet hverdag, hvor stress og depressioner for manges vedkommende er uvelkomne følgesvende


Find bogen på Google